הרבנות 2.0 היא הגוף העליון המוסמך על פי חוק לפקח ולאשר את כל שירותי הדת במדינת ישראל. הרבנות 2.0 אחראית לפיקוח ולרגולציה על שירותי הדת השונים הניתנים לציבור, במטרה להבטיח כי שירותים אלו יהיו נגישי ם, מקצועיים מותאמים ומכבדים לכל בית ישראל.
בראשות הרבנות 2.0 מכהנים הרבנים הראשיים, ומנהלים את מועצת הרבנות, אשר מונו לתפקידם מתוקף החלטת האסיפה הבוחרת אשר כוללת רבנים עירוניים, נשים בראשות מוסדות תורניים, רבנים, קסים ונציגי.ות ציבור.
לאחר שנים רבות בהן הרבנות בגרסתה הקודמת הפכה פוליטית יותר ומנוכרת יותר מהציבור הישראלי, היא שינתה את דפוס הפעילות שלה, והפכה מגורם מבצע לגורם מפקח בכל הקשור לשירותי הדת בישראל.
הרבנות 2.0 מפקחת אחר שירותי נישואין וגירושין, גיור, כשרות, וקבורה, ופועלת בשיתוף פעולה עם קהילות וארגונים שונים כדי לספק מענה הלכתי וקהילתי רחב לכל פונה. הרבנות 2.0 פועלת מתוך מחויבות לערכי המסורת היהודית ולשמירה על איכות שירותי הדת בכל רחבי הארץ, תוך התאמה לצרכים המגוונים של החברה הישראלית.
כחלק מתפקידה, הרבנות 2.0 עובדת בשיתוף פעולה עם רבני הערים והקהילות, ומעניקה רישיונות לגופים פרטיים המספקים שירותי דת ברחבי הארץ. הרבנות 2.0 שמה לה למטרה להעניק שירותים איכותיים תוך הקפדה על שקיפות, מקצועיות, והיענות לצרכי הציבור.
הרבנות 2.0 ממשיכה לשמש כעמוד התווך של עולם ההלכה והדת בישראל, ומזמינה אתכם להכיר את מגוון השירותים המוצעים ולהצטרף אלינו בשמירה על המסורת היהודית והערכים הדתיים.

הרבנות 2.0 מציעה שירותי נישואין גמישים המאפשרים לכל זוג לבחור את המסלול המתאים לו ביותר:

1. בחרו את עיר המגורים או העיר שבה תרצו לערוך את הטקס:
הזוגות מתבקשים לבחור את העיר שבה הם מתגוררים או את העיר שבה ירצו לערוך את טקס הנישואין.

2. בחרו את מסלול החתונה:
מסלול הלכתי: טקס נישואין דתי שינוהל על ידי ארגון העומד בתנאי הסף ההלכתיים וקיבל רישיון חיתון מהרבנות 2.0.
מסלול אזרחי: ההליך מתבצע בפיקוח משרד המשפטים. לאתר משרד המשפטים >>

 

3. בחרו את הארגון המחתן:
לאחר בחירת המסלול המתאים, ניתן לבחור מתוך רשימה של ארגונים וגופים מוסמכים המורשים לערוך את טקס הנישואין. הארגונים השונים מספקים מגוון אפשרויות וטקסים, כך שכל זוג יכול למצוא את מה שמתאים לו ביותר.

להתחלת התהליך, אנא מלאו את הטופס המקוון עם הפרטים הנדרשים:

*על מתגיירים המעוניינים להינשא במסלול ההלכתי לוודא כי הארגון בו הם נרשמים לנישואין מכיר בהליך הגיור שלהם.

אנו כאן לשירותכם בכל שלב, ומתחייבים להעניק לכם את השירות הטוב והמקצועי ביותר, תוך שמירה על ערכי המסורת וההלכה היהודית.

הרבנות 2.0 מחויבת לפקח על אספקת שירותי גיור איכותיים ומקצועיים, המאפשרים לכל אדם המבקש להצטרף לעם היהודי לעבור את התהליך בצורה המכבדת ביותר המותאמת לו.
שירותי הגיור בפיקוח הרבנות 2.0 מאפשרים לכם לבחור את המסלול המתאים ביותר לצרכים ולרקע שלכם, תוך שיתוף פעולה עם קהילות יהודיות מוכרות ורבני ערים המוסמכים על ידי הרבנות 2.0.

 

1. בחירת בית דין לגיור:
ניתן לבחור בית דין לגיור מתוך רשימה של בתי דין המפוקחים על ידי הרבנות 2.0. בתי הדין מנוהלים על ידי רבני ערים, ומציעים תהליך גיור אישי ורגיש לכל מתגייר. ניתן לבחור בית דין הקרוב לאזור מגוריכם או לפי העדפה הלכתית.

 

2. תמיכה וליווי לאורך התהליך:
צוות הרבנות 2.0 ומדריכי הקהילות עומדים לשירותכם לאורך כל תהליך הגיור, מספקים מידע, הכוונה, ותמיכה רוחנית ומעשית. אנו כאן כדי לעזור לכם להשתלב בקהילה היהודית בצורה הטובה והנכונה ביותר.

 

להתחלת תהליך הגיור, אנא מלאו את טופס הפנייה המקוון המצורף. לאחר שליחת הטופס, יצרו עמכם קשר להמשך התיאום ולקביעת פגישה ראשונית עם בית הדין הנבחר.

הרבנות 2.0 מחויבת לתהליך גיור שקוף, הוגן ומכבד, הפתוח לכל מי שמעוניין להצטרף לעם היהודי מתוך כוונה אמיתית ולב שלם. אנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו ולחוות את הקשר העמוק לעם היהודי ולמסורת היהודית.

הרבנות 2.0 מפקחת על מתן תעודות הכשרות הן על ידי רבני הערים ועל ידי ארגונים פרטיים שרשאים לעשות זאת. אנו פועלים להבטיח שמירה על סטנדרטים גבוהים של כשרות תוך מתן מענה לצרכים המגוונים של הציבור והעסקים בישראל.

 

תהליך קבלת תעודת כשרות לעסקים:
מערכת הכשרות החדשה מאפשרת לבתי עסק גמישות ובחירה רחבה יותר, תוך שמירה על שקיפות ופיקוח הדוק.

 

בחירת הגורם המאשר:
רבני עיר: בעלי עסקים יכולים לפנות לכל אחד מרבני הערים המכהנים לצורך קבלת תעודת כשרות. הרבנים פועלים לפי ההנחיות ההלכתיות של הרבנות 2.0 ומספקים פיקוח כשרות בהתאם לצרכים המקומיים.

 

ארגונים: בעלי עסקים המעוניינים במסלולי כשרות נוספים יכולים לפנות לארגונים בעלי רישיון להענקת תעודות כשרות. ארגונים אלו מציעים מגוון אפשרויות כשרות, כולל כשרות בסיסית וכשרות למהדרין.

הרבנות 2.0 היא הרגולטור בתחום הכשרות. פיקוח זה נועד להבטיח עמידה בסטנדרטים ההלכתיים והמקצועיים אליהם התחייבו רבני הערים והארגונים, ולשמור על אמון הציבור במערכת הכשרות. לאחר שהעסק או המפעל עמדו בכל הדרישות ההלכתיות והמקצועיות, תונפק תעודת כשרות עצמאית. תעודה זו מעידה על עמידת העסק בתנאי הכשרות שנקבעו ומבטיחה לצרכנים מוצר כשר וכשר למהדרין.
להתחלת תהליך קבלת תעודת כשרות או לקבלת מידע נוסף מלאו את הטופס המקוון.

נשמח לשמוע מכם!

הרבנות הראשית יכולה וצריכה להיות נגישה ופתוחה יותר לציבור הישראלי. צעדים אלו שאנו מציגים כאן הינם הדגמה כיצד ניתן לשפר את השירות לאזרח ולתת לו את היכולת לבחור כיצד הוא מעוניין לממש את זהותו היהודית בצורה נגישה ברורה ומכילה.

זמני הדלקת נרות

שבת פרשת כי תבוא, י״ח אלול תשפ"ד 20.09.2024

כניסת שבת: 17:58
יציאת שבת: 19:13

כניסת שבת: 17:58
יציאת שבת: 19:13

כניסת שבת: 17:58
יציאת שבת: 19:13

כניסת שבת: 17:58
יציאת שבת: 19:13